אני מאוד מחבבת מתכונים שמכינים בסיר אחד.
קבלו עוד מנה שתצליח לכולם!
הרכיבים לתערובת הבשר:
•בשר בקר טחון 1/2 קג
•פלפל ירוק חריף 1/2
•פלפל אדום מתוק 1
•כוסברה או פטרוזיליה
•בצל 1
•שום 3
•כורכום
•כמון
•זרעי כוסברה טחונים
•פפריקה
•מלח ופלפל שחור
ההכנה:
מערבבים לתערובת אחידה כל הרכיבים של הקבב וממלאים פלפל אדום שושקה חצוי ונקי מגרעינים.
ניתן למלא גם פלפל חריף למי שאוהב.
לוקחים 5 תפוחי אדמה ,שוטפים וחותכים לקוביות עבות.
מתבלים במלח, פלפל, פפריקה, אורגנו או רוזמרין, כף גדושה של מיונז.
מחממים תנור ל180-190 מעלות טורבו.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית, שמים את הפלפל הממולא מעל ואופים בתנור ללא כיסוי במשך 40 דק.
ברגע שתפוח אדמה מקבל קרום זהוב ומתרכך - סימן שהמנה מוכנה.
בתיאבון