מתחילים להכין את הבצק עם מים מלוחים, קמח וביצה ולשים עד לקבלת מרקם אלסטי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד. קוצצים את הבשר והבצל לקוביות קטנות בגודל של 3 מ"מ. שמים אותם בקערה עמוקה ומוסיפים מלח, תבלינים מהסט של Spice Expert ומערבבים היטב. מרדדים את הבצק לעובי דק וחותכים לריבועים באורך של 5-7 ס"מ. בכל ריבוע שמים כפית אחת של מילוי וחתיכה קטנה של שומן כבש. מחברים את הפינות המנוגדות של הריבוע, יוצרים כיסון וסוגרים את הפינות. מביאים את המים לרתיחה, משמנים את תחתית סיר הקיטור בשמן קנולה, שמים בסיר את המנטו ומאדים במשך 45 דקות על אש נמוכה. את המנה מומלץ להגיש עם עם ירק .