מנטו אוזבקי

מנטו אוזבקי

January 27, 2023
  • לבצק :
    • 300 גרם קמח חיטה
    • 1 ביצה
    • 100 מ"ל מים חמים
    • 1 כפית מלח.
    • למילוי :
    • 1 ק"ג בשר כבש/בקר
    • 800 גרם בצל
    • 200 גרם שומן כבש
    • סט תבלינים למנטו בסגנון אוזבקי של Spice Expert
    • מעט שמן קנולה

    מתחילים להכין את הבצק עם מים מלוחים, קמח וביצה ולשים עד לקבלת מרקם אלסטי.
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד. קוצצים את הבשר והבצל לקוביות קטנות בגודל של 3 מ"מ.
    שמים אותם בקערה עמוקה ומוסיפים מלח, תבלינים מהסט של Spice Expert ומערבבים היטב.
    מרדדים את הבצק לעובי דק וחותכים לריבועים באורך של 5-7 ס"מ.
    בכל ריבוע שמים כפית אחת של מילוי וחתיכה קטנה של שומן כבש. מחברים את הפינות המנוגדות של הריבוע, יוצרים כיסון וסוגרים את הפינות.
    מביאים את המים לרתיחה, משמנים את תחתית סיר הקיטור בשמן קנולה, שמים בסיר את המנטו ומאדים במשך 45 דקות על אש נמוכה.
    את המנה מומלץ להגיש עם עם ירק .
    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 6 ליטר
    אזל
    קאזן  יציקת ברזל אוזבקי 6 ליטר
    מבט מהיר

    Davr Metall

    249.00 ₪
    399.00 ₪

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 6 ליטר

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 4.5 ליטר
    43% הנחה
    קאזן  יציקת ברזל אוזבקי 4.5 ליטר
    מבט מהיר

    Davr Metall

    199.00 ₪
    349.00 ₪

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 4.5 ליטר

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 8 ליטר
    34% הנחה
    קאזן  יציקת ברזל אוזבקי  10 ליטר
    מבט מהיר

    Davr Metall

    299.00 ₪
    449.00 ₪

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 8 ליטר

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 10 ליטר
    31% הנחה
    קאזן  יציקת ברזל אוזבקי  10 ליטר
    מבט מהיר

    Davr Metall

    349.00 ₪
    499.00 ₪

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 10 ליטר

    קאזן אפגני 5 ל'
    31% הנחה
    קאזן אפגני 5 ל'
    מבט מהיר

    אפגניסטן

    349.00 ₪
    500.00 ₪

    קאזן אפגני 5 ל'

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 12 ליטר
    34% הנחה
    קאזן  יציקת ברזל אוזבקי 12 ליטר
    מבט מהיר

    Davr Metall

    399.00 ₪
    599.00 ₪

    קאזן יציקת ברזל אוזבקי 12 ליטר

    קאזן 4.5 ליטר PILAF KAZAN
    21% הנחה
    קאזן 4.5 ליטר  PILAF KAZAN
    מבט מהיר

    Kukmara

    319.00 ₪
    400.00 ₪

    קאזן 4.5 ליטר PILAF KAZAN