רכיבים:
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות, שוטפים ומשאירים במלח למשך 30 דקות לפחות.
מחממים את הקדירה, ממיסים שומן ויוצקים שמן קנולה.
מטגנים את הבשר על אש גבוהה עד להזהבה, ושמים אותו על צלחת.
מטגנים תפוחי אדמה שלמים קלופים או חתוכים לשניים בשמן שנותר עד להזהבה ומוסיפים מעט מלח.
מחזירים את הבשר לקדירה, מעליו שמים תפוחי האדמה, מוסיפים את כל התבלינים לקאזאן-קבב, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 20-30 דקות.
במידת הצורך ניתן להוסיף עד 50 מ"ל מים.
את המנה מגישים עם בצל קצוץ שטוף וירק.
בתאבון:)!
© 2025, Asia Trade Powered by Shopify