מחבת ברזל

מחבתות או לא להיות

המטבח המודרני כיום, מכיל אין ספור כלי בישול ועזרים הן לטבח המתחיל והן לשף המדופלם. סוגים רבים של סכינים, מכשירים שקוצצים, מערבלים ומערבבים, כוסות מדידה ועוד.  גם תחום המחבתות רחב ומגוון והינו אחד החשובים ביותר בגלל השימוש היום יומי שלנו באביזר זה. ננסה לעשות קצת סדר בעולם המחבתות.

ליצירת קשר לחצו כאן

לצפיה במוצרים לחצו כאן

סוגי מחבתות לפי צורתן והחומרים מהן היא מיוצרת:

מחבת חביתיות – מחבת שטוחה אשר ייעודית להכנת חביתיות, שוליה נמוכים להרמה והפיכה קלה של החביתית.

מחבת אליפטית – מיועדת בעיקר לטיגון דגים או נתחי בשר מאורכים.

ווק – מחבת שמוצאה במזרח הרחוק, מחבת עמוקה המשמשת לבישול מהיר והקפצת נתחים קטנים של מזון.

מחבת מרובעת – מיועדת בדרך כלל לצלייה של בשר, נוחה לאחסון ונאה להגשה.

מחבת פנקייקים – מחבת להכנת פנקייקים, הכוללת בתוכה שקעים קטנים לבלילה, כך שנוצרים מספר גדול של פנקייקים קטנים בבת אחת.

מחבת סטייק – מחבת מחורצת פסים, על מנת שמיצי הבשר ייזלו מתחת לנתח והבשר לא יתבשל במיץ של עצמו.

מחבת אינדוקציה -  מחבת העשויה מיציקת אלומיניום ומצופה מחומרים עמידים (אמייל או טיטניום)

מחבת טפלון – מחבת עם ציפוי טפלון, הטפלון מונע הידבקות מזון למחבת.

מחבת נחושת – מחבת שחלקה החיצוני עשוי מנחושת והצד הפנימי מצופה בדרך כלל בנירוסטה

מחבת דו צדדית  - מחבת המורכבת משתי מחבתות המחוברות בציר, ניתן לטגן על כל אחת מהמחבתות, בדרך כלל אחת מיועדת לצלייה והשנייה לטיגון רגיל.

מחבת אלומיניום – מחבת קלה יחסית, מוליכה חום באופן טוב, נוחה לשימוש ומצויה ברוב המטבחים בשל מחירה הזול יחסית.

מחבת ברזל – מחבת מיציקת ברזל, מוליכה חום באופן אחיד ושומרת על חום המחבת לאורך זמן. מחבת עמידה מאד ואהובה על שפים וטבחים מקצועיים. כל מטבח צריך לפחות מחבת ברזל אחת. לפני קנייה יש לבדוק שלמחבת יש ציפוי אמייל איכותי כך שהמחבת עמידה לקורוזיה וקלה לניקוי.

אנו מזמינים לבוא ולהתרשם מהמלאי הגדול של מחבתות אלומיניום ויציקת ברזל באיכות הגבוהה ביותר, נשמח לתת הסבר ולהתאים עבורכם את המחבת הטוב ביותר בשבילכם ועבור המטבח שלכם. אנחנו זמינים בטלפון: 03-6815110  או צרו קשר כאן.